Pameran Bahan Bangunan FRANCE ing taun 2018

Blokir
Salah sawijining kaluwihan sing diwenehake Blockboard yen dibandhingake karo Papan lapis lan MDF yaiku enthenge. Kapadhetan papan bisa ditemtokake dening jinis kayu sing digunakake kanggo blok inti. Blockboard cocog kanggo panggunaan interior mung.

Intine poplar Cina Kayu Lapis 
Panel Coklat Hardwood Cina nawakake veneer pasuryan sing apik lan inti poplar nggawe papan lapis luwih entheng tinimbang panel sing digawe saka kayu liyane. Lumahing apik kanggo lukisan lan veneering. Kita uga nawakake panel "kayu keras" saka China kanggo aplikasi sing mbutuhake produk sing kuwat.

Fibreboard Kapadhetan Sedheng (MDF) 
MDF nawakake permukaan sing lancar lan inti sing padhet kanthi seragam, sing cocog kanggo nglereni, mesin lan mesin. Iki uga digunakake ing Pabrik Perabot lan bisa disembah, dilapis utawa dicet kanggo nawakake macem-macem rampung. MDF standar ora cocog ing aplikasi ing endi panel kapapar lembab; ing kasus kasebut MDF kelas MDF kudu digunakake. Saham Kayu Lapis Internasional kanthi ukuran ing kalorone sasmita kanggo mesthekake yen produk sing pas kasedhiya kanggo kita pelanggan.

OSB
Dewan Strand Orientasi duwe akeh kemasan lan panggunaan sheathing yen panel ngadhepi solid. Produk kasebut digawe kanggo toleransi manufaktur sing ketat, gampang dipotong lan bisa dicet kanggo menehi rampung sing tahan lama. We nyedhiyakake OSB 2 (Kelas standar) lan OSB 3 (Kondisi Kondisi) sing nyedhiyakake stabilitas ing kahanan lembab.

nqq1


Wektu kirim: Jan-10-2020
.